kille florist

Yrke + Framtid - yrkesutbildningsmässan för vuxna

Vi hjälper dig med ditt val

Välkommen till första steget mot din framtid! Yrke + Framtid är för dig som funderar på att ta ett nytt steg i din karriär och är intresserad av att börja studera. Här möter du yrkeshögskolor, yrkeskomvux, folkhögskolor, branschorganisationer, omställningsorganisationer, företag och får svar på alla frågor kring din framtida utbildning. Yrke + Framtid är en mötesplats fylld av inspiration för dig som funderar på att utbilda dig.

Känner du dig villrådig i ditt val av utbildning eller osäker på hur ansökningsprocessen ser ut eller vad du ska välja för skola? Här nedan hittar du viktig information inför ditt utbildningsval. Välkommen till det första steget mot din framtid. Se till att ha roligt på vägen

Nästa Yrke + Framtid genomförs i oktober 2024!

Vad ska jag jobba med? Gör ett yrkestest.

Arbetsförmedlingens intresseguide är ett karriärtest där du genom att svara på 12 frågor får förslag på yrken som passar dig utifrån dina intressen.

Gör testet här

SeQF - referensram för kvalifikationer

Visste du att en kvalificerad yrkeshögskoleexamen är på samma nivå som en kandidatexamen? Det gör att de är likvärdiga när det kommer till utbildningsnivå och kompetens!

Läs mer på myh.se

Hitta din utbildning

Yrke + Framtid 2023 gjordes i samverkan med: