Yrke + Framtid - yrkesutbildningsmässan för vuxna

Yrkeshögskola

Yrkeshögskolan är för dig som har en gymnasieutbildning men kanske vill fördjupa dig i ditt ämne eller kanske starta en helt ny karriär. Utbildningarna fokuserar på att ge de praktiska färdigheterna och kunskaper inom specifika yrkesområden. Den har nära samarbete med näringslivet och arbetslivet och erbjuder utbildningar av kortare längd jämfört med universitetsutbildningar. Att gå en yrkeshögskole- utbildning är perfekt för sig som vill kombinera teori och praktik, vilket ökar dina chanser till jobb.

Vi har tagit fram olika plattformar för att du ska kunna göra ditt val av yrkeshögskola på ett smidigt sätt. Lycka till!

 

 

Yrkeshögskolan.se

Hitta rätt! Information om program, kurser och andra möjligheter inom YH.

Yhutbildningar.se

Letar du efter din drömutbildning? Då är du på helt rätt ställe! Här hittar du över 900 YH-utbildningar inom olika områden. Sök och jämför mellan olika alternativ - din framtid börjar här.

Yhutbildningar.se

Yhguiden.se

Välkommen till den stora guiden för dig som funderar på yrkeshögskola

Yh guiden.se

AllaStudier.se

Är du intresserad av att gå en utbildning som blandar teori och praktik och som är framtagen för att passa arbetsmarknadens behov? Då är en yrkeshögskoleutbildning något för dig. Öka dina chanser till jobb - läs på en yrkeshögskola.

AllaStudier.se

Studentum.se

Snabbaste vägen till din nya karriär. Letar du efter en utbildning som har ett nära samarbete med näringslivet? Som varvar teori med praktik och som ger goda möjligheter till jobb? Välj en YH-utbildning! Här hittar du mängder av YH-utbildningar. Välj den som passar dig bäst!

Studentum.se

Yrke + Framtid 2023 gjordes i samverkan med: