Tjej svetsare
Boka din monter här ➔

Yrke + Framtid - yrkesutbildningsmässan för vuxna

Boka din plats till 2023 redan idag!

Sverige har enorm potential som idag inte tillvaratas. Tusentals människor saknar sysselsättning och möjlighet att skaffa ett yrke. Samtidigt lider den svenska arbetsmarknaden av en kompetensbrist som kostar samhället miljarder. Om inget görs beräknas Sverige år 2035 sakna 300 000, eller ett helt Södermanland, yrkesutbildade personer. 

Tillgången till ny kompetens är helt avgörande för tillväxt och välfärd. Utbudet och variationer av yrken är i konstant förändring därför behövs en årlig mötesplats där sökande på ett enkelt och attraktivt sätt kan inspireras och motiveras till sin framtida yrkeshögskoleutbildning. 

Svensk yrkesutbildning förtjänar extra uppmärksamhet, därför initierade WorldSkills Sweden en vecka med fullt fokus på yrkesutbildning vecka 42. Som ett led i den satsningen startar Stockholmsmässan en mässa med fullt fokus på yrkesutbildningar, på yrkeshögskole- och komvux nivå, Yrke + Framtid. Under två dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö kommer 100 utställare från Yrkeshögskolan, Komvux, bransch och företag att samlas och gemensamt inspirera och guida blivande studenter till sin framtid. 

Vad kan ni som utställare förvänta er?

Ny mötesplats som samlar ett brett utbud av utbildningar för val av yrke och kompetensutveckling
Stärka yrkesutbildningarnas status
Öka intresset för och antagningar till utbildningar som leder till nya karriärer, sysselsättning och efterfrågad kompetens
Presentera och spegla alla möjligheter till utbildning, kurser och kompetensutveckling
Stärka samarbetet mellan arbetsliv och utbildning

Tillsammans vänder vi trenden!

Nedan hittar du all information du behöver för att bli utställare på mässan men också för sig som redan bokat din monterplats. 

Bli utställare på Yrke + Framtid

I samverkan med:

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontakta oss på sales.yrkeframtid@stockholmsmassan.se 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hallvision Yrke + Framtid