Påhlmans Handelsinstitut AB /Medborgarskolan

Vi finns i monter C03:12

Medborgarskolan är ett av landets tio studieförbund som jobbar med folkbildning. Under Medborgarskolan finns varumärkena Påhlmans Handelsinstitut, Kulturama och Stockholms Tillskärarakademi som bedriver yrkes- och vuxenutbildningar. Genom vår närvaro på Yrkes och framtidsmässan hoppas vi kunna inspirera besökarna till att finna nya karriärmöjligheter och yrkesbanor som marknaden efterfrågar.

Stockholms Tillskärarakademi:
Tycker du att mode, kläder och textil är lika viktigt som luften du andas? Då kommer du att trivas på våra modeutbildningar på Stockholms Tillskärarakademi!
Vi erbjuder mode- och textilutbildningar på hel- och deltid med inriktningar som passar både nybörjare och yrkesverksamma.

Kulturama:
På Kulturamas Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida konstnärlig utövare inom scenkonst, musik och bild. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!

Påhlmans Handelsinstitut:
Påhlmans Handelsinstitut erbjuder avgiftsbelagda yrkesinriktade utbildningar med certifiering inom ekonomi, juridik, HR och research. Utbildningarna är på deltid och passar dig som vill få en verklighetsförankrad och näringslivsanpassad utbildning för att komma vidare i karriären. Utbildningarna genomförs på dagtid, online och som blended learning.

Vi anordnar studiemedelsberättigande YH-utbildningar (yrkeshögskoleutbildning) på heltid. De är framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch och praktik (LIA) på arbetsplats ingår. Under studietiden samarbetar du med olika företag samt genomför en rad skarpa projektarbeten.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Kulturama
  • Stockholms Tillskärarakademi
  • Påhlmans Handelsinstitut

Filmer

Kontakt

Påhlmans Handelsinstitut AB /Medborgarskolan

c/o MEDBORGARSKOLANS RIKSORG. RC BOX 2090 750 02  Uppsala Sverige
010-157 64 34 info@phi.se www.phi.se