Movant AB

Vi finns i monter C02:16A

FRÅN JOBBDRÖM TILL DRÖMJOBB.
Vi utbildar framtidens medarbetare inom Bygg, VVS, Fastighet, Frisör, Florist, Stylist, Fordon, Transport, Data/IT, El, svets och industri. Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Vi strävar efter att ge människor möjligheten att skapa livet de vill ha genom att matcha yrkesutveckling med marknadens behov. Med värdegrunden engagemang i individen, uppdraget och verksamheten ger Movant bästa vägen till jobb.

ARBETSMARKNADSUTBILDNING
Arbetsmarknadsutbildning är en kort, yrkesinriktad utbildning för dig som är inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Även om utbildningen inte garanterar jobb så ökar den dina chanser rejält att få ett jobb.

KOMVUXUTBILDNING
Movant erbjuder vuxenutbildningar som är anpassade efter de branschkrav som finns och de kvalitetskrav som ställs från Skolverket. Du kan gå hos oss om du vill byta karriär eller vill få en stabil utbildningsgrund att stå på. Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev.

YRKESHÖGSKOLEUTBILDNING
Movant hjälper dig med snabba, praktiska lösningar för komma vidare i karriären. Utbildningarnas upplägg är fördelade mellan teori och att ha tillgång till praktiska miljöer för att säkra en yrkesnära utbildning som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Vi skapar förutsättningar för individen och har ett stort företagsnätverk redo att ta emot LIA-elever.

SÄKERHETSUTBILDNINGAR
Movant erbjuder färdiga koncept med olika certifieringsutbildningar som krävs i arbetslivet. Vi kallar dem med ett namn för säkerhetsutbildningar och det handlar om ställningsbyggnad, kvartsdamm, fallskydd och alla andra utbildningar som gör arbetsplatserna säkrare. I våra utbildningar vänder vi kraven till något intressant och givande för deltagarna. Det är helt enkelt utbildningar skapade för 2020-talets behov och möjligheter.

KRIMINALVÅRDEN
Movant bedriver på uppdrag av Arbetsförmedlingen yrkesutbildningar på 12 olika kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Utbildningarna är sökbara för alla intagna men urvalet görs av Arbetsförmedlingen i samråd med Kriminalvården utifrån ett antal kriterier som bl.a. innefattar skötsamhet och tidigare erfarenheter.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Komvuxutbildning
 • Arbetsmarknadsutbildning
 • Yrkeshögskoleutbildning
 • Säkerhetsutbildning

Bilder

 • Praktisk yrkesutbildning via Komvux

  Praktisk yrkesutbildning via Komvux Komvux är en vuxenutbildningsform som motsvarar en gymnasial utbildning. Det innebär att du får betyg precis som på gymnasiet. Komvux drivs med kommunen som huvudman och du söker till en Komvuxutbildning genom din hemkommun som i sin tur förmedlar till oss på Movant. På Movant kan du läsa yrkesutbildningar via Komvux.

  De flesta utbildningar hos oss på Movant är ungefär ett år, studietakten är individuellt anpassad så den kan både bli längre och kortare. Länk till produkten »

 • Yrkeshögskoleutbildning

  Yrkeshögskoleutbildning Är du redo för nästa steg? Movant YH hjälper dig att gå från jobbdröm till drömjobb. Oavsett om det handlar om att du har för lite arbetslivserfarenhet för att få drömjobbet, är missnöjd med ditt yrke eller söker nya utmaningar så hjälper Movant YH dig med snabba, praktiska lösningar för komma vidare i karriären. Länk till produkten »

 • Arbetsmarknadsutbildning

  Arbetsmarknadsutbildning Movant erbjuder utbildningar som Arbetsförmedlingen (AF) upphandlar. Utbildningarna pågår i 8–12 månader och innebär att du är skolan varje dag och varvar praktiska och teoretiska moment.

  Du inleder din skoltid med att känna på yrket och se vad det kan innebära. Du arbetar både i böcker och digitalt, såväl som vid olika maskiner tillsammans med dina lärare. Ju längre du kommer i utbildningen desto svårare uppgifter lär du dig. En viss del av utbildningen genomför du på ett företag (APL).

  Vi vill gärna att du kommer på ett studiebesök och ser vad det innebär att gå en utbildning hos oss. Om du sedan vill gå en utbildning ska du kontakta Arbetsförmedlingen som bestämmer om du får gå. De anmäler dig och du får ett meddelande om startdatumet. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Movant AB

Linta Gårdsväg 5 168 74  Bromma Sverige